A visszeresség legújabb, legkevésbé invazív kezelései Budapesten.

Visszérgyógyászati Klinika Budapesten

A Vein Health elkötelezett a visszerek, a pók vénák és a vénás megbetegedések kezelésének átfogó megközelítése iránt, a barátságos és professzionális klinikai környezetben összefogva a legújabb és legbiztonságosabb nem műtéti kezeléseket. A Vein Health vezető phlebológusa, Dr. Peter Paraskevas alapította . A Vein Health elkötelezett amellett, hogy a betegeknek a lehető legjobb színvonalú ellátást nyújtsa a visszér kezelésében.

A Vein Health budapesti klinikája a Macquarie utcai BMA-házban található, kilátással a budapesti kikötőre és a Királyi Botanikus Kertre

Érdeklődjön most

A Vein Health Budapest számos lábvénás állapotot kezel

Láb visszérrel

Visszér

Ezek nagy, kitágult, kötéllábú lábszélek, amelyek a bőrfelszín fölé kidudorodnak, és általában kék vagy zöld színűek. Már nem szolgálják a vénák elsődleges funkcióját, vagyis a vér visszavezetését a szívbe. A visszér előfordulhat önmagában, vagy súlyos vénás betegség tünetei kísérhetik

További információ a visszérről

Spider vénákat ábrázoló láb

Pókér

A pókvénák (vagy telangiectasias) azok az apró piros vagy kék vénák, amelyek bárhol megjelenhetnek a testen, de gyakrabban a lábakon, a bokákon, az arcon, a mellkason vagy a hason. A pók vénák rendkívül gyakoriak, és általában nagyobb, tágult (gyakran kék / zöld színű) erekkel jelennek meg, amelyeket retikuláris vénáknak neveznek

További információ a Pókérekről és a retikuláris vénákról

Láb súlyos varikózis miatt krónikus vénás betegségeket mutat be

Súlyos vénás betegség

Ha a visszéreket nem kezelik, súlyos vénás betegség léphet fel. Ennek az állapotnak lehetnek olyan jelei, mint az ekcéma és a láb duzzanata. Vagy az alsó lábszár körüli bőr elszíneződhet, megvastagodhat vagy akár kifekélyesedhet. Emellett a betegek nehézséget, fájdalmat és fáradtságot tapasztalhatnak a lábban .

További információ a súlyos vénás betegségről

Találkozzon a csapattal a Vein Egészségügyi Klinikán

Dr. Peter Paraskevas

Dr. Peter Paraskevas alapította a Vénás Egészségügyi Klinikát, miután világhírű flebológusokkal és érsebészekkel folytatott képzést folytatott Ausztráliában és nemzetközi szinten egyaránt. Szenvedélye a krónikus vénás betegségekben, vénás fekélyekben és csúnya vénákban szenvedő betegek kezelése Ausztráliában, és klinikákat működtet mind Budapesten, mind Budapesten.

Dr. Paraskevas vezető a szakterületén - nagyban részt vesz az ausztrál Phlebológiai Főiskolára szakterületre jelentkezni kívánó orvosok képzésében és értékelésében, és rendszeresen tart előadásokat a phlebology területén konferencia és szeminárium keretében egyaránt.

Tudjon meg többet Dr. Paraskevasról

Lisa Shrimpton

Érszonográfus

Katrina Koop

Klinikai asszisztens

Visszér kezelések Budapest

A Vein Health minden korszerű visszérkezelési módszert biztosít a visszér, a pók vénák, a lipoedema és a lábfekély kezelésére, a hagyományos műtétek fájdalma és heges mellékhatásai nélkül. A Vein Health előnyben részesíti a minimálisan invazív kezeléseket, például a szkleroterápiát, a lézeres kezelést és a vénaragasztókat; a legsúlyosabb visszér kivételével mindez kezelhető így.

Endovénás lézeres abláció (EVLA)

Ultrahangos irányítás mellett egy lézerszálat helyeznek a kóros vénába egy apró metszésen keresztül. Amikor a lézert aktiválják, és a rostot lassan eltávolítják, ez reakciót eredményez a véna falában a kezelt szakasz mentén, ami a véna falának összeomlását és szklerózisát eredményezi, minimális kényelmetlenséggel.

Olvass tovább

Ultrahangos irányított szkleroterápia

Az ultrahang-vezérelt szkleroterápia egy rendkívül speciális eljárás, amelynek során ultrahang-útmutatással szklerozáns oldatot injektálnak a kóros vénákba, ami a vénafal összeomlását okozza. A vénák feloldódnak és eltűnnek, amikor a test fokozatosan felszívja őket.

Olvass tovább

Szkleroterápia

A pókvénák arany standard kezelése a szkleroterápia, más néven mikroszkleroterápia vagy közvetlen látás szkleroterápia. Ez magában foglalja egy irritáló oldat injektálását egy apró tűn keresztül a pók vénákba, amelyek bezáródnak és megkeményednek.

Olvass tovább

Rádiófrekvenciás abláció

A rádiófrekvenciás abláció (RFA) a véna termikus (hőalapú) károsodásán alapul, amely a véna azonnali bezárásához vezet. Miután a vénát rádiófrekvenciás ablációval kezelték, a test fokozatosan teljes felszívódáson megy keresztül, és idővel eltűnik.

Olvass tovább

VenaSeal (vénás ragasztó)

A VenaSeal egy orvosi minőségű ragasztó, amelyet egy kis katéter segítségével helyeznek a visszérbe, és másodpercek alatt lezárják a véna falát. Az elkövetkező órákban a kezelt véna véglegesen megkeményedik, és végül a test több hónapon keresztül felszívódik.

Olvass tovább

Ambuláns phlebectomia

Az ambuláns phlebectomia a látható visszér műtéti eltávolítása kulcslyuk bemetszéssel. Az eljárás kiküszöböli a visszereket a vénával szomszédos bőrben végrehajtott apró (akár 1 mm-es) szúrások révén.

Olvass tovább

Készítsen vizsgálatot

Hívjon a +36 70 386 7946 telefonszámon, vagy használja az e-mail űrlapot.