A visszér kezelései 

A Véna Egészségügyi Orvosi Klinika minden korszerű visszérkezelési módszert biztosít a visszér , a pók vénák , a lipoedema és a lábfekély kezelésére, a hagyományos műtétek fájdalma és heges mellékhatásai nélkül. Filozófiánk az, hogy átfogó megközelítést nyújtsunk a visszér kezelésében, összefoglalva a legújabb nem sebészeti technikákat.

Endovénás lézeres abláció (EVLA)

Ultrahangos irányítás mellett egy lézerszálat helyeznek a kóros vénába egy apró metszésen keresztül. Amikor a lézert aktiválják, és a rostot lassan eltávolítják, ez reakciót eredményez a véna falában a kezelt szakasz mentén, ami a véna falának összeomlását és szklerózisát eredményezi, minimális kényelmetlenséggel.

Olvass tovább

Ultrahangos irányított szkleroterápia

Az ultrahang-vezérelt szkleroterápia egy rendkívül speciális eljárás, amelynek során ultrahang-útmutatással szklerozáns oldatot injektálnak a kóros vénákba, ami a vénafal összeomlását okozza. A vénák feloldódnak és eltűnnek, amikor a test fokozatosan felszívja őket.

Olvass tovább

Szkleroterápia

A pókvénák arany standard kezelése a szkleroterápia, más néven mikroszkleroterápia vagy közvetlen látás szkleroterápia. Ez magában foglalja egy irritáló oldat injektálását egy apró tűn keresztül a pók vénákba, amelyek bezáródnak és megkeményednek.

Olvass tovább

Rádiófrekvenciás abláció

A rádiófrekvenciás abláció (RFA) a véna termikus (hőalapú) károsodásán alapul, amely a véna azonnali bezárásához vezet. Miután a vénát rádiófrekvenciás ablációval kezelték, a test fokozatosan teljes felszívódáson megy keresztül, és idővel eltűnik.

Olvass tovább

VenaSeal (vénás ragasztó)

A VenaSeal egy orvosi minőségű ragasztó, amelyet egy kis katéter segítségével helyeznek a visszérbe, és másodpercek alatt lezárják a véna falát. Az elkövetkező órákban a kezelt véna véglegesen megkeményedik, és végül a test több hónapon keresztül felszívódik.

Olvass tovább

Ambuláns phlebectomia

Az ambuláns phlebectomia a látható visszér műtéti eltávolítása kulcslyuk bemetszéssel. Az eljárás kiküszöböli a visszereket a vénával szomszédos bőrben végrehajtott apró (akár 1 mm-es) szúrások révén.

Olvass tovább

VeinOff

A VeinOff a visszér kezelésére szolgál, ahol egy polimert injektálnak a problémás visszerekbe, és kívülről nyomást gyakorolnak.

Olvass tovább

VenaBlock

A VenaBlock-ot a visszér kezelésére alkalmazzák, amikor ultrahang-irányítással orvosi ragasztót injektálnak a láb problémás vénájába. A vénát ez a „ragasztó” lezárja, ami megkeményedik, meggyógyul és felszívódik a testben.

Olvass tovább

AccuVein Vénanéző Rendszer

Az AccuVein megvilágítja azokat az ereket, amelyek szabad szemmel egyébként nem mutathatók ki. Ez javítja a kezelés pontosságát, és lehetővé teszi a phlebológus számára, hogy vizuálisan megerősítse a kezelés eredményességét.

Olvass tovább