A Vein Health a Paras Clinic része

A Vein Health Medical Clinic a Paras Clinic része, és fejlett orvosi megoldásokat nyújt a visszerek és a krónikus vénás megbetegedések kezelésére a hagyományos műtétek fájdalma és heges mellékhatásai nélkül. Ez magában foglalja a legújabb orvosi ragasztók, például a VenaSeal, valamint az endovénás lézeres ablációt (EVLA), az ultrahang által irányított szkleroterápiát és a rádiófrekvenciás ablációt.

A Paras Clinic magában foglalja a Paras Hair Transplant Clinic és a Sculpture Clinic is .

A Paras Hair Transplant Clinic diagnosztizálja és kezeli a férfiak és nők hajhullását. A klinika szakterülete a FUE hajátültetés. Kínálunk szemöldökátültetést, arcszőrzet-átültetést is, és mi vagyunk a kizárólagos ausztrál kereskedők a Hair Cycle termékek számára.

A Szoborklinika korszerű orvosi és kozmetikai kezeléseket kínál, beleértve a lézert és a VASER zsírleszívást, az arc kontúrozását és még sok mást, hogy ügyfeleinknek a kívánt megjelenést biztosítsák.

Dr. Peter Paraskevas több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az orvostudományban, és a Paras Clinic néven létrehozta a Vein Health, a Budapesti Hajtranszplantációs Klinika és a Szobrászat rendelőintézeteket.

További információ Dr. Paraskevasról