Orvosi ragasztók (ragasztók) lezárása

Az orvosi ragasztók orvosi minőségű „ragasztók”, amelyeket a visszér lezárására használnak . A zárt ragasztás után a problémás véna megkeményedik, meggyógyul és felszívódik a testben. A véráramlás a láb egészséges vénáira irányul.

Vénaragasztó kezelés működés közben

A Vein Health Dr. Peter Paraskevas bemutatja a visszér orvosi ragasztó kezelését a Channel 9 Országos Híradójában.

VenaSeal

A VenaSeal a legfrissebb újítás a visszerek minimálisan invazív kezelésében.

A VenaSeal segítségével az orvosi minőségű ragasztót egy kis katéter segítségével helyezik a beteg vénába. A VenaSeal másodpercek alatt hatékonyan összeragasztja az érfalat. Az elkövetkező órákban a kezelt véna véglegesen megkeményedik, és végül a test több hónapon keresztül felszívódik. A VenaSeal eljárás 15-20 percet vesz igénybe, és helyi érzéstelenítésben végezzük.

VenaBlock

A VenaBlock-ot a visszér kezelésére alkalmazzák, amikor ultrahang-irányítással orvosi ragasztót injektálnak a láb problémás vénájába. A vénát ez a „ragasztó” lezárja, ami megkeményedik, meggyógyul és felszívódik a testben.

VeinOff

A VeinOff a visszér kezelésére szolgál, ahol egy polimert injektálnak a problémás visszerekbe, és kívülről nyomást gyakorolnak. Ez gyulladásos reakciót okoz a visszér falán belül, és a vénát lezárják. A vér áramlását a láb más egészséges vénáin keresztül irányítják át.