A Vein Healthről

A Vénás Egészségügyi Klinikát Dr. Peter Paraskevas hozta létre, hogy létesítményt biztosítson a vénás betegségben szenvedő betegek szükségleteihez. Ez gyors ütemben fejlődött a gyakorlat, amely minden up-to-date kezelési módszerek visszerek , seprűvénák , nyirokpangás és lábszárfekély, anélkül, hogy a jelentős fájdalmat, és a hegesedés mellékhatások gyakran társul a hagyományos műtét.

Megközelítésünk a vénák egészségéhez

Filozófiánk az, hogy átfogó megközelítést nyújtsunk a vénák kezelésében, összefoglalva a legújabb, nem sebészeti technikákat, és barátságos és professzionális környezetben elérhetővé téve azokat. A hangsúly nem csak a visszerek és a lábfekélyek kóros alapjául szolgáló források kezelésén van, hanem a lehető legjobb esztétikai eredmény elérésén is.

Ennél is fontosabb, hogy a kezelésben részesített betegeket a jövőben meghatározott időközönként rendszeresen felülvizsgálják, hogy megvizsgálják-e a vénák esetleges további rendellenes fejlődését, és megelőzően kezelik őket, hogy elkerüljék az elhanyagolt visszérbetegségben bekövetkező szokásos romlást. A betegek biztosak lehetnek abban, hogy a jövőben bármikor visszautalhatnak hozzánk, hogy szükség esetén tanácsot és további kezelést kapjanak.

Találkozzon a  Vein Health  csapatával

Dr. Peter Paraskevas

Phlebologist,
orvosi igazgató

Tudj meg többet

Lisa Shrimpton

Érszonográfus

Katrina Koop

Klinikai asszisztens